IronClad Assurance®

Kjøp trygt med vår IronClad Assurance®

Se etter vår utstyrstilstand-sertifisering for IronClad forsikring

IronCladLogo
Med vår IronClad forsikring sin utstyrstilstand-sertifisering vet du at en av våre inspektører personlig har sett varen, tatt bilder og utført en gjennomgående inspeksjon av nøkkelsystemer og komponenter. Det du ser i inspeksjonsrapporten er det du mottar. Hvis varen du mottar ikke er i den tilstanden som beskrives i vår inspeksjonsrapport, ber vi deg vennligst kontakte oss innen neste arbeidsdag fra du mottok varen. Gyldige klager vil bli behandlet i en felles forståelse. Se vår IronClad Assurance Policy. Dersom du har spørsmål om vår IronClad Assurance eller om hvordan du sender inn en klage, ber vi deg vennligst kontakte vårt kundesenter mandag til fredag, fra 0600 til kl 1700. (Stillehavstid) på +353 (0)1 860 5000.

Inspeksjonsrapporter

Kjøp trygt og vit at våre varer har blitt inspisert fullt og detaljert av en industriekspert.

Ekspert-inspeksjonsteam

Vårt team med mer enn 250 profesjonelle inspektører har i gjennomsnitt mer enn 20 års erfaring med utstyr, og følger en standardisert, pålitelig og konsekvent evalueringsmetode.

Pålitelige rapporter

Våre rapporter inkluderer vurderinger og kommentarer for nøkkelsystemer og komponenter, funksjonelle testresultater og mange bilder. For aktuelt utstyr inkluderer vi også laboratorieanalyser av olje og væsker i viktige komponenter og systemer for kontamimanter og slitemetaller.

Kjøp trygt

Med vår IronClad-forsikring, kan du være trygg på at det du ser i inspeksjonsrapporten er det du mottar.

Søk etter utstyr og se inspeksjonsrapporter

Søk