Våre varemerker

Våre varemerker

Den verdensledende markedsplassen for brukt utstyr.

Helt siden 1999 har vi solgt tungt maskinutstyr og tunge kjøretøy for milliarder av dollar og vi har registrert over én million brukere. Vi kobler kjøpere og selgere av bruktutstyr sammen med vår eksklusive IronClad Assurance® – som beskytter kjøpere slik at de kan ha stor tillitt når de handler. Våre selgere oppnår større fortjeneste gjennom lave transaksjonskostnader og bedre prisrealisering gjennom et globalt utvalg av kjøpere. Siden den gangen har vår familie av merkevarer vokst og vi har utvidet vår ekspertise som nå også omfatter inspeksjon, vurdering, lastebiltransport, utleie, offentlige overskuddslagre og energibransjen.

Spesialisten på salg av kjøretøy for langtransport

TruckPlanet® er en ledende nettbasert markedsplass for kjøp og salg av brukte kommersielle tunge kjøretøy. Vi tilbyr flåteforvaltere en helhetlig og fleksibel løsning for raskt å spre flåter utover ved å spare tid og kostnader forbundet med tradisjonelle fysiske auksjoner. Våre tilsynsrapporter kommer med garantier og eksklusive IronClad Assurance® gjør det mulig for kjøpere å handle med stor tillit. Selgerne oppnår større fortjeneste gjennom lave transaksjonskostnader og bedre prisrealisering gjennom et globalt utvalg av kjøpere.

For mer informasjon kan du gå til www.truckplanet.com

Spesialisten på offentlige eiendeler

Dette er en nettbasert markedsplass som tilegner seg kjøp og salg av brukte offentlige overskuddslagre, føderale, statlige og kommunale eiendeler, vi tilbyr selgere fra offentlige myndigheter muligheten til å øke fortjenesten gjennom ulike kanaler samtidig som kjøpere får tilgang til globale lagre. Kjøpere og selgere kan administrere flåtene mer kostnadseffektivt og effektivt enn tradisjonelle fysiske auksjoner og på egne tidspremisser. GovPlanet® er den primære markedsplassen for salg av overskuddslagre fra Det amerikanske forsvarsdepartementet.

For mer informasjon kan du gå til www.govplanet.com

Energibransjens auksjonsselskap

Med over 500 års kombinert erfaring fra energiauksjoner er Kruse Energy & Equipment Auctioneers anerkjent som "The Auction Company" og tilbyr den beste servicen. Med kvalifiserte medarbeidere som befinner seg i hele energibransjen er vi i en unik posisjon når vi dekker våre kunders behov uansett sted. Et fullservice auksjonsselskap som driver auksjoner av utstyr som befinner seg i USA og Canada.

For mer informasjon kan du gå til www.kruseenergy.com

Din pålitelige leverandør av inspeksjoner og vurderinger

Asset Assessment Services er ledende aktør av inspeksjon innen brukt kommersielt utstyr. Helt siden 1999 har våre inspeksjonsrapporter blitt anerkjent i hele bransjen som standard for kvalitet og nøyaktighet. Våre kunder henvender seg til AAS for objektive og grundige inspeksjonsrapporter og sertifiserte vurderinger som støtter et bredt spekter av aktivaklasser inkludert klasse 8-lastebiler, trailere, tungt byggutstyr, landbruksutstyr og gruveutstyr. Våre inspeksjonsrapporter og sertifiserte vurderinger gjør det mulig for våre kunder å sikre solide forretningsbeslutninger for leieavkastning, beslagleggelse, forhåndsfinansiering, lovkrav og private salg. Asset Appraisal Services proprietære verktøy for videresalg gir våre kunder fleksibilitet når de skal markedsføre utstyret raskt og effektivt. Dette omfatter også direkte markedsføring, lagerdeling, engros og offentlige auksjonsplattformer.

For mer informasjon kan du gå til www.assetappraisalservices.com