OSS

Ofte stilte spørsmål

Hvordan selge

Avhengig av behov, kan selgere liste sitt utstyr i vår månedlige (eller i USA ukentlig) online eller på Marketplace-E. Uavhengig av om auksjonen er online eller på stedet, kan bud legges inn online slik at kjøpere fra hele verden kan delta.Så snart betalingen er bekreftet, kan vår transportpartnere hjelpe kjøpere med transport av objekter enten fra din posisjon eller fra auksjonstedet.

Objekter i våre Månedlige utvalgte auksjoner selges uten minstepris.

Men for objekter i våre utvalgteauksjoner bruker vi vår unike algoritme for å sette et åpnings bud på et nivå som vil være attraktivt for budgivere men gir deg den høyeste mulige salgspris. Hvis du ønsker å sette minstepris, spør oss om å selge på

Utstyr vurdering

Tidsramme og arbeidsinnsats som kreves for å fullføre en vurdering vil variere avhengig av flere faktorer, blant annet antall, type, alder, tilstand, sted (er), og tilgjengeligheten av av objektene. En forholdsvis enkel vurdering inngrep vil typisk være fullført i løpet av 2 til 3 uker etter mottak av et signert engasjementbrev. Mer kompliserte vurderinger vil typisk ta mer tid. Vi gjør selvsagt vårt ytterste for å møte dine spesifikke krav.

Definisjonene av disse 3 verdivurderinger er skissert under:

  • Markedsverdi (MV) - er definert som beløpet uttrykt i form av penger som rimeligvis kan forventes for objektet i en handel mellom en villig kjøper og en villig selger, med egenkapital til begge, verken under tvang til å kjøpe eller selge og begge fullt klar over alle relevante fakta, på en bestemt dato.
  • Ryddig likvidasjonsverdi (RLV) - er definert som det beregnede bruttobeløpet uttrykt i form av penger som vanligvis kunne realiseres fra et salg, gitt en rimelig tid til å finne en kjøper(e), når selgeren er tvunget til å selge på en som det er basis, på en bestemt dato.
  • Tvunget likvidasjonsverdi (TLV) - definert som den beregnede bruttobeløpet uttrykt i form av penger som vanligvis kunne realiseres fra en skikkelig annonsert og gjennomført offentlig salg, når selgeren er tvunget til å selge raskt på en som det er basis, på en bestemt dato.

 

Salgsgebyr

Det avhenger av hvor mange enheter og hva slags utstyr du ønsker å selge som en del av en pakkeløsning. Vennligst ring IronPlanet kundeservice på telefon +353(0)1 899 1040, hvis du vil ha mer informasjon.