Frakt

Transporttjeneste

Hos IronPlanet, forstår vi viktigheten av transporttjenester når du kjøper utstyr. Vi hjelper kjøpere med å finne tilbydere av transport-tjenester. Transport tjenesteleverandørene vi arbeider med har betydelig erfaring tungtransport, er konkurransedyktige i markedet, og ikke minst har blitt brukt av eksisterende kjøpere på regelmessig basis.

Ritchie Bros. Logistics

Ritchie Bros.
 Logistics
 

Få utstyret ditt dit det skal med Ritchie Bros' full-service-dør-til-dør logistikk og frakt løsninger. Ritchie Bros. Logistikken tar seg av alle trinn på veien med en all-inclusive service for å få utstyret over grenser, kontinenter og hav raskt og effektivt: Tilbud, frakt og transport, tollavgifter, importere og eksport dokumentasjon, Alle betalinger.

Kontakt Ritchie Bros. Logistikk-team i dag for mer informasjon eller tilbud. Ring +31.1683.92200 eller e-post: logistics@rbauction.com

 

International Transportation Service

Gruber Logistics B.V.

 

Kontaktinformasjon:
Stefano Lotto
Telefon: +31 18 36 69 802
Faks: +31 18 36 69 810
Stefano.Lotto@gruber-logistics.com
http://www.gruber-logistics.com
 

Hansen Shipping (UK) Ltd

 

Kontaktinformasjon:
Rasmus Stokholm
Telefon: +44 0 1277 355 655
Mobiltelefon: +44 (0) 790 69 55 495
rasmus@hansenshipping.com
http://www.hansenshipping.com

Utstyrskjøper kan alltid velge å ordne transporten selv. IronPlanet skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle handlinger, unnlatelser eller uaktsomhet som oppstår fra tredjeparts transport enten fra de ovenfor nevnte transport leverandører eller en ekstern transport leverandør.

Transportkostnader kan endres, og mange faktorer påvirker transportkostnader, inkludert: maskintype og konfigurasjon, avstand og ruten som tilbakelegges, samt type av tilhenger og tillatelser som kreves for å transportere lasten. Forretningsforbindelse/kontrakt for transport er et forhold mellom kjøperen og transportleverandør. Alle spørsmål om hentedato, leveringsdato, pris og betalingsinformasjon skal rettes til transportleverandøren.